Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

säännöt ja yhteiset kysymyksiä.

Vain yksi yhteys tiliä kohden. Et voi käyttää tiliäsi useilla laitteilla samanaikaisesti, vaikka ne olisivat samassa taloudessa. Vain jos sinulla on perhetilaus (Duo ja plus) Sitä voidaan käyttää useilla laitteilla, kunhan sitä ei koskaan käytetä samanaikaisesti. Tilisi jakaminen ystävien, perheen jne. kanssa on kielletty. Olet vastuussa siitä, että tili ei joudu vääriin käsiin. Liian nopea hyppääminen IP-osoitteiden välillä on kiellettyä, koska sitä ei pidetä normaalina käytönä.

Vain yksi näyte per kotitalous! ÄLÄ täytä testilomaketta useammin kuin kerran, mutta siinä tapahtui virhe, joten lähetä meille sähköpostia osoitteeseen peoplestv@protonmail.com, niin korjaamme sen. Kokeilutili on voimassa siitä hetkestä, kun saat sen postilaatikkoosi ja 60 minuuttia sen jälkeen. Älä etsi kokeilutiliä, jos sinulla ei ole aikaa käyttää sitä, et saa mitään myöhemmin, koska unohdit tai et tarvinnut käyttää sitä.

Palvelujemme testaamisen vaatimukset

Vähintään 8 Mbit/s SD:lle ja vähintään 30 Mbit/s HD:lle ja FULL HD:lle. Suosittelemme, että sinulla on vähintään 30 Mbit/s, jotta ne toimivat myötäpäivään. Voinko käyttää tilaustani useilla laitteilla? Voit yhdistää tilisi useilla eri laitteilla, mutta käyttää vain yhtä kerrallaan. Jos haluat käyttää useampia ihmisiä samaan aikaan, sinun on ostettava perhetili. Ota yhteyttä ja kysy hintoja @ Peoplestv@protonmail.com Tai mene “myymälään” Voinko tilata tai ostaa loma-asunnon ulkomailta? miten teen tilauksen?

Voit yhdistää tilisi useilla eri laitteilla, mutta käyttää vain yhtä kerrallaan. Jos haluat käyttää useampia ihmisiä samaan aikaan, sinun on ostettava perhetili. Ota meihin yhteyttä saadaksesi hintoja @ Peoplestv@protonmail.com Tai mene myymälään

Internetiä tukee kaikkialla Yhdysvalloissa saatavilla oleva edistyksellinen digitaalinen verkko, joka palvelee suuria asutuskeskuksia, esikaupunkialueita ja syrjäisiä maaseutualueita. Anna postinumerosi.

Otat meihin yhteyttä Live Chatin kautta ja odotat, että joku meistä vastaa. Autamme maksutiedoissa. Tai paina tätä painiketta “OSTA”

Yli 50 000 TV-kanavaa ja suuri määrä VOD (video on demand) -elokuvia sisältyvät hintaan vain 1 299 kruunua vuodessa. Meillä on kaikki ruotsalaiset kanavat seuraavilta: Cmore, Viasat, ViaSport, Viaplay, Dplay, Strive, Discovery, Film and Entertainment. Kaikki yhdessä paikassa, VAIN US TV:ssä.