tiedot

Mikä on IPTV?

IPTV on täysin uusi tapa katsoa televisiota. Et tarvitse antennia, satelliittiantenneja tai muita laitteita. Tarvitset vain vähintään 30 Mbit/s Internet-yhteyden aloittaaksesi.

Voit katsella IPTV:tä yhden upeista laatikoistamme tai  muodostaa yhteyden SmartTV:hen, tietokoneeseen, tablettiin jne. Mahdollisuudet ovat rajattomat

Kuinka hyvin kanavat todella toimivat?

Käyttöaikamme on 98,0 %. Tämä tarkoittaa, että 98,0 % ajasta kaikki kanavat toimivat hyvin. Joskus jotkin kanavat voivat sammua hetkeksi päivitysten tai taajuuden muutosten vuoksi.

SSL

Turvallisuuden parantamiseksi olemme ottaneet käyttöön verkkosivuillamme SSL-salauksen, jotta sinun ja sivuston välistä liikennettä ei voida seurata tai salakuunnella. Kiinteistö? 

SSL-yhteys, jonka näet, kun selaat verkkosivustoamme käyttämällä https://-protokollaa http:// sijaan, ja osoiterivillä näkyvä riippulukko vahvistaa tämän

anonyymi maksu

Koska tämä palvelu on Ruotsissa ja muualla EU:ssa kielletty palvelu, on maksettava Bitcoineilla. Ensinnäkin palveluun ei sisälly VISA/Mastercard-maksuyhdyskäytävää, joka veloittaa tämäntyyppisistä tuotteista. 

Toinen on se, että sinun tulee asiakkaana olla varma siitä, että kukaan ei tiedä, mitä olet maksanut, tai edes siitä, että olet maksanut mitään.

Turvallisuus on etusijalla

Servidores sin disco (no se almacena nada). Rastreos de IP anónimos (todas las direcciones IP se convierten en anónimas). Sin necesidad de VPN de cliente . Las direcciones IP, los datos, los registros y la información de pago no se almacenan. Cuentas de correo electrónico seguras encriptadas. La base de datos se vacía automáticamente cada 15 minuuttia

Tallettaa

Maksa nopeasti ja helposti kanssamme Swishilla.

Itseasiassa ostat Bitcoineja, jotka sitten lähetetään  meille suoraan pörssistä. Pörssijälleenmyyjä EI jaa tietoja sinusta, kuten nimeä, tiliä tai puhelinnumeroa Swisharessa. Ainoa asia, jonka saamme, on Bitcoinit ja ainoa asia, jonka ostat, on Bitcoinit. Joten sinulla ei ole mitään hätää, maksu on TÄYSIN anonyymi ja TÄYSIN turvallinen.